Skip to content

kapcsolat

facebook
instagram
twitter
blog.hu
soundcloud
spotify
apple podcasts
google podcasts
youtube
patreon

Email: riporta@riporta.hu

Egy kis jelmagyarázat:


A Facebookon rendszeresen osztok meg aktuális információkat az adásokkal kapcsolatban, illetve ez a legaktívabb formája a hallgatókkal való kapcsolattartásnak.

Az Instagramon rendszeresen lesznek előzetesek az adásokhoz, illetve a műsorral kapcsolatos képek.

A Twitter-oldalam valószínűleg valamifajta rekordot állított fel: ha jól emlékszem még mindig nulla követőm van. Egyelőre nem volt szívem kitörölni, mert tetszik a logoja.

A blog.hu-n van néhány nagyon régi bejegyzés, illetve azért tartottam meg, mert anno innen került fel három adás az első évadból a kiemelt blogbejegyzések közé.

A Soundcloudon a Riportához köthető zenék egy része van fent, például a Dzsojlend válogatásalbuma.

A Spotify az egyik legelterjedtebb applikáció, ahol podcasteket ingyen lehet hallgatni, zenéket pedig vagy szintén ingyenesen, de akkor korlátozott szolgáltatásokkal, vagy havi díj ellenében korlátlanul. (A podcastekről bővebben ITT.)

Az Apple Podcasts az iphone-osok podcast alkalmazása.

A Google podcasts az androidosoké.

A Youtube pedig mindenkié, bár az nem podcast szolgáltatás. Ide azért érdemes ellátogatni, illetve a csatornára feliratkozni, mert itt fognak megjelenni az adásokhoz tartozó videók.

A Patreon egy támogatói oldal, ITT írtam róla bővebben. Ezen a platformon van lehetőség támogatni a Riportát és átélni egy virtuális klubhoz való tartozás mámorító érzését.